Testy na boreliózu

Chtěla bych se zeptat,byly mi udělány dva testy na boreliozu, první vyšel pozitivní, druhý po 2 týdnech negativní,není mi dobře, mám oteklý kotník.Co je dobře? jak se mám domluvit s lékařkou?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lymeská borelioza je zvláštní onemocnění s obtížnou diagnostikou. Obvykle probíhá velmi mírně a má velkou tendenci se sama uzdravit. Může to být i Váš případ. Oteklý kotník může mít i jiné příčiny. Pokud pociťujete zdravotní potíže, navštivte svou lékařku a popište jí své trápení. Jistě Vás vyšetří nebo odešle na specializované pracoviště. Pokud máte kontík oteklý déle než pár dní, je to rozhodně důvod k zevrubnému vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
-17 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: