Testy hiv

Dobrý den, chci se zeptat. Podstoupil jsem rizikový sex, samozřejmě z ochranou, nicméně mi ochrana praskla. Byl jsem na testech HIV po 3 měsících od rizikové styku, a pak následně ještě jednou po 4,5 měsících od rizikového styku. Můj dotaz zní, jsou tyto testy průkazné po této době? Je nějaká možnost, že by se nemoc prokázala později, a tyto testy to neodhalili? Které byly přímo zaměřeny na test HIV? Děkuji mockrát Pavel

Odpověď odborníka:

Nemusíte se obávat. pokud tyto testy byly negativní, HIV jistě nemáte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: