Tetování

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možné dostat rakovinu z nebareného tetování? a teké bych se rád zeptal zda je možné udělat si test zda nemám alergii na tetovací barvu? předem děkuji

Odpověď odborníka:

Rakovinu dostat jen z tetování nemůžete. Ale pokud by bylo tetování provedeno před mateřské znaménko (dysplastický névus), pak by jisté riziko bylo. Test je možné provést aplikací barvy na kůži v místě, kde to není vidět.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: