Tetování

Dobrý den,pracuji jako kadeřnice asi 10 let,před rokem jsem si nechala udělat tetování,mé již čtvrtý.od toho posledního trpím exémem na rukách,které mám až do krve,jakmile se dotknu vlasů.dělali mi testy,jsem prý alergická na barvu,nic prý na to neni,mám přestat své povolání dělat.proto jsem se obrátila na vás jestli může být ještě nějaká šance to vyléčit.žádný krémy nezabírají.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tetování zřejmě s Vaším ekzémem nesouvisí, rozhodně s ním ale souvisí používaná barva na vlasy. Napadá mě změnit značku používané vlasové kosmetiky na takovou, která Vás nebude tak dráždit. Nebo zkuste používat ochranné rukavice (zdravotnické,ne ty, co jsou přibalené k barvám na vlasy :) ). Je také nutné promazávat kůži nedráždivým mastným krémem (k doptání v lékárnách, zeptejte se na co nejjednodušší, co se týká složení, bohatě stačí krém namíchaný přímo v lékárně).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: