Tmavý jazyk

DOBRÝ DEN PANE/Í DOKTORE/KO NAŠE DCERA PRODĚLALA OŠKLIVOU CHŘIPKU PŘI KTERÉ MĚLA VYSOKÉ TEPLOTY AŽ 40.DCEŘI JE ROK A PŮL.NAŠE DR. TEDA NASADILA AUGMENTIN.KTERÝ BRALA TÝDEN.KDYŽ SI HRÁLA TAK JSEM SI VŠIMLA ŽE ASI MÁ TMAVÝ JAZYK ALE POŘÁD JSEM SI MYSLELA ŽE TO JE PO NĚJAKÉM BONBONKU LENTILCE NEBO NĚCO PODOBNÉHO.ALE DNES UŽ ATB NEBERE ALE Z RÝMY SE JÍ UDĚLAL ZÁNĚT V UŠÍCH BERE TED TEDY PENICILIN.A U JÍDLA PROTOŽE JSEM JÍ DNES NEKRMILA ALE UDĚLAL TO MANŽEL ZA MNE VŠIMLA ŽE MÁ TMAVĚ POTAŽENÝ JAZYK ŘEKLA BYCH TAKOVÁ ČERNÁ ČI MODRÁ ALE TMAVĚ BARVA.NEVÍTE PROSÍM ČÍM TO JE?MOHLO BY TO BÝT JEŠTĚ PO TĚCH ATB.DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tmavý jazyk nepatří mezi účinky enicilinových antibiotik, takže není moc pravděpodobné, že by to bylo po užívaných ATB (ale vyloučit se to nedá). Neměla dcerka borůvky, ostružiny, necucá tmavou voskovku nebo jinou pastelku? Jinak už mě napadají pouze bizarní příčiny, raději se při kontrole zeptejte dcerčina lékaře (je docela důležité, jakou má přesně jazyk barvu, kde je takto zbarvený a jak vypadají okolní sliznice atd.).

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: