Točení hlavy kinetoza

Dobrý den. Trpím točením hlavy, rozestřeným viděním a neustálou jakoby kinetozou. Je mi dobře snad jen když ležím. Nejdříve jsem brala MYDOCALM ten nepomohl, tak potom TORECAN. To bylo u obvodní lékařky. pak jsem se objednala na neurologii tam jsem brala BETASERC 16 ale žádný výsledek. CT mám v pořádku, na očním mám taky vše v pořádku. Psala jsem Vám sem a vy jste mi poradili ještě ušní. Tak že to mám prý v normě. Dělali mi tam test, že mi stříkli vodu nejdříve do pravého a pak do levého ucha. To pravý nebylo tak hrozný jako to levý ucho tam se mi udělalo hodně nevolně mám takový pocit , že je mi od té doby hůř. Ale paní doktorka řekla, že od uší to není. Napsala mi BETASERC 24. Úlevu ale žádnou necítím. Nevíte prosím ještě o něčem? Jsem zatím doma bez práce, tak že to zatím jde, můžu si kdykoliv lehnout. Tyhle potíže mám už od května .Moc prosím o radu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy takové obtíže dělají poruchy postavení krční páteře a následnou poruchou prokrvování mozečku, nebo také borreliioza. Nic dalšího mě momentálně nenapadá.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: