Točení hlavy, rozestřené vidění, kinetóza

Dobrý den, prosím o pomoc. Když jsem byla u obvodní lékařky dostala jsem nejdříve MYDOCALM ten mi nepomohl tak potom TOREKAN. Potíže zůstavaly. Když jsem viděla, že je doktorka bezradná tak jsem se sama objednala na neurologii. Paní doktorka mi napsala BETASERC a poslala mě na CT. To mám v pořádku. Prášky beru už měsíc a nevidím žádný zlepšení. Nejdříve jsem je měla brát 3 krát denně 1 tabletu teď mi to paní doktorka změnila na 2krát denně 1 a půl tablety. Ale změnu vůbec necítím. Byla jsem na očním tam je taky vše v pořádku. Vadí mi otáčení i chůze. Mám blbý pocit i když jenom sedím. Nejlépe je mi v leže na boku. Pomozte mi prosím. Děkuji

Odpověď odborníka:

Porucha může být v oblasti rovnovážného aparátu, proto zkuste navštívit ještě ORL, kde by Vás mohli ještě dovyšetřit a případně upravit léčbu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x