Trapezový sval ii.cast

vcera sem Vam psala skrz bolest trapezu.odbery krve mi delali,rtg také,magneticka rezonance(musim jet jeste osobne pro vysledky ,neposilaji je) revma je negativní. mam snizenou funkci stitne zlazy,byla mi delana gastroskopie jelikoz sem nemohla pri bolestech ani jist.(zjistena lehka gastritida)neurolog misto hledani problemu v zadech mi nasel stredne tezký karpalni kanalek(ze je skřipnuty )prave ruky(jsem levačka).jinac ze mi nemuze pomoci,tak chodim na obstriky a davaji nejakou latku na bolest nad stehno. na rehabilitaci sem chodila byla i umistena pres mesic a bolest neustoupila.(bolest je prevázne na prave strane).jak se mi hur dycha pri bolestech mi casto kolisa krevni tlak ,jednou vysoký pak nizky.z vetsi casti nizky od 105/75 tep 90 i 145/95 .i pres dostatený spánek sem unavena az malatna.bádalo se zdali to neni treba oslabena imunita,byla sem na testech v Českych Budejivicich a nenasli nic.mluvila sem s rehabilitacni co se zabiva v soukromi o zdavou vyzivu a bylo redceno ze to muze zpusobovat prekyseleni organismu.ani dietni nekorenený neslany nesmazeny jidelnicek nezabral . co by jste prosim ted doporucil ? omezuje me to zivotni styl ,driv sem sportovala ,nabehala se psy a konmi kilometry,pohyb byl stálý a pravidelny,kde je tedy chyba ?

Odpověď odborníka:

Vyčkejte výsledku magnetické rezonance, doporučuji také provedení co nejširší laboratoře, krevní testy, zvážit a poradit se při případných negativních výsledcích nad možnou psychickou nadstavboiu a poradit se se svým praktickým lékařem a navrhnout pro vás lázeňskou léčbu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: