Trávení

Dobrý den, od května mám boreliozu,květnu přeléčena Doxybenem, teď 3 balení Azithromycinu. během užívání jsem měla velké bolesti žaludku a křeče ve střevech. Po dobrání ATB se,ale problém stále objevuje...žaloudek jako na vodě a po konzumaci např. smetany,mastných jídel atd. se objeví do 15-20min průjem (spravidla 1). Od dobrání ATB uběhlo již 14 dní ....může to být ještě v důsledku jejich braní nebo bude lepší si zajít za lékařem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Rozhodně při užívání antibiotik byste měla současně konzumovat potravinové doplňky s obsahem prebiotik a probiotik, v lékárně vám poradí. Pokud by se i tak např. do týdne stav nezlepšil, navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Biologická léčba si poradí i s rakovinou močového měchýře
Články: Biologická léčba si poradí i s rakovinou močového měchýře
Rakovina močového měchýře...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Magnetická rezonance srdce
Články: Magnetická rezonance srdce
Magnetická rezonance je...
Chronická kopřivka a její příčiny
Články: Chronická kopřivka a její příčiny
O chronické kopřivce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x