Třes od páteře

Je mi 25 let a stale problemy s tresem rukou,v urcite poloze i hlavy,patere a nohou! byl jsem jiz priblizne od 5 let az do dnes u x lekaru a jen jeden neurolog mi dal prasky.Po techto prascich mi byvalo spatne a tres neustupoval,uz nevim co stim a za kym mam jit!Venuji se posilovanim a pri tomto vykonu se mi strasne silne trepe cele telo! Na CT mi nasli vyres 9mm ale pry to s tim nema nic spolecneho! Nepotrebuju lekare aby mi rikal sve nazory ale aby si me poslechl a pochopil ze vim na 100% ze mam neco s nervouvou nebo svalouvou soustavou kolem patere! pri urcitych pohybech zjistuji vetsi tres rukou a nohou! prosim o pomoc! dekuji mockrat

Odpověď odborníka:

Třes v zátěži opravdu není úplně normální. Výhřez ploténky s ním ale opravdu souviset nemusí. Zvlášť, když ten třes máte od dětství. Někdy může být spojen například s onemocněním mozečku, ale je i řada jiných možností, které konec konců sám uvádíte. Tohle by měla být práce pro neurologa a jejich diagnostické metody. Zkusil jste vybrat nějaké kvalitní pracoivště a domluvit se s nimi? Věřím, že najdete někoho, kdo Vás trpělivě vyslechne a poradí Vám další postup. Co třeba dále od Vás? Výbornou pověst mají brněnští neurologové - například profesoři Bednařík a Kadaňka. V Moravskoslezském kraji nevím, ale určitě někoho najdete.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x