Třísla

dobry den byl jsem na vyšetřeni a doktor mi pohmatem zjistil že mám volne prave třislo .chtel bych se zeptat jestli se s tim da neco dělat kromě operace. při namahave prace citim bolest v třísli v klidovem režimu je tříslo o.k. děkuji martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine. Měkké tříslo většinou dříve nebo později vyústí v kýlu, kterou je možné odstranit pouze operativně. Můžete se pokusit posílit svaly břišní stěny a tím rozvoji budoucí kýly zamezit. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: