Tuk na bříšku

Je mi 42 let. Vážím 50 kg,jsem vysoká 165 cm. Mám 2 dospělé syny.Moje postava je OK!!!!Jen mi po císařském řezu,nejde mi o jizvu,jen mi vádí ta převislá kůže a i bez změny váhy se mi nadouvá bříško.Těhotná. nejsem.Taky jsem už půl roku v přechodu.Může to s tím souviset?Karin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z fotografie toho nejde příliš poznat, pokud jste měla dříve nadváhu a nyní zhubla, může se jednat o převislý kožní lalok, tzv. venter pendulum, který se dá korigovat abdominoplastikou. Vhodné tedy bude navštívit plastického chirurga.

MUDr. Petr Majtan
MUDr. Petr Majtan

Pracoviště: Chirurgická klinika Fakultní Nemocnice Motol

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: