Ulomeny zub

zdravim, prosim vas, kdyz mam kousek zubu ulomeny vrch tak je lepsi tam dat bilou plombu ? a bude treba prousit ten zub nebo neco ? protoze ted je tenší vrstva skloviny kdyz mi chybí tak asi to bude lepsi ne ? alespon bude mit ochranu kdyz tam bude plomba ne ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano v případě drobných úlomků je vždy lepší bílá plomba, protože často není potřeba zub brousit, ale jen naleptat a adhezivně upevnit. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: