Ultrazvuj

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zdali by mě někde vzali na ultrazvukové vyšetření dříve než za měsíc,už asi dva měsíce mi slzelo levé oko,před týdnem se k tomu přidali bolesti a to dost silné hlavy,navštívila jsem doktora kde mi byl proveden dvakrát průplach s kanamycinem a dány antibio.Deoxymykoin,vůbec mi to nepomahá a bolesti jsou větší .Mám doporučení na ultrazvuk,ale dřív prý jak 29.5 mě nemůžou vzít.Prosím o radu ,děkuji Ivna, Klášterec nad Ohří

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivno! domnívám se, že byste se měla se svými potížemi nechat hospitalisovat. Za pobytu v nemocnici bude ultrazvukové vyšetření nepochybně mnohme dostupnější nežli ambulantně. I když jsou čekací doby na vyšetření dlouhé, nelze nechat pacienta s akutními bolestmi čekat týdny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: