Ultrazvuk na kolena

Dobrý den. Mám artrosu I stupně v kolenou. Prokázanou RTG, přesto mě kolena bolí stále více. žřívám HYALGEL, tekutá forma, od lékaře mám připravený CODROSULF 800, a ptám se zda mohu použít ultrazvuk na kolena. Naše RHB nemá magnety, ale jen ultrazvuk. Pomůže to trochu od bolesti??? a je to vůbec vhodné. Mám předpis na 10X na každé koleno. Děkuji. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dříve se ultrazvuk používal docela často, účinek byl ale jen někdy. Zkusit UZ určitě můžete. Dnes se UZ používá jen omezeně.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: