Umělé oplodnění a prednison

Dobrý den.Koncem září bych měla podstoupit 2.stimulaci,ale měla bych začít brát Prednison.Je možné zahájit i stímto lékem,nebo musím počkat až po léčbě Prednisonem.Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, netuším,proč budete užívat prednison, spíše se telefonicky domluvte s lékařem, ke ktérému chodíte v IVF centru.viděla bych to spíše po užívání prednisonu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: