Úraz hlavy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli je normální,že rok po úhození do hlavy,mám na hlavě(na temeni) stále bouli ikdyž tehdy otok po pár dnech opadl,ale boule ikdyž menší zůstala. Na rtg jsem nebyla,žádné příznaky otřesu mozku se nedostavilyMůže se uhozením do hlavy nastartovat například nějaké zhoubné bujení?Žádné bolesti nemám,jen strach z toho,jestli jsem tehdy něco nezabedbala,když jsem nejela na pohotovost a ta boule pořád zůstává.Jaká jsou rizika?děkuji J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko! Může jít o organizovaný hematom, můžete věc ukázat lékaři, ale po jednom roce to nejspíš na žádné léčení nebude. Ne každý nádor je zhoubný a zrovna ve Vašem případě je tato pravděpodobnost drtivá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: