Ústřel bederní páteře

18.12.jsem při odklízení sněhu měla ústřel a nemohla jsem se ani hnout.V nemocnici jsem dostala léky a kapačky.Jen na moje dotazy jsem nedostala odpověď se kterou bych byla spokojena.Chci vědět,jestli mi bolesti, které mám doposud zůstanou, nebo je to krátká doba, jak se bude postupovat dál, jestli mám nějakou naději,že budu opět vykonávat běžně běžnou práci, Mám manžela s praktickou slepotou a potřebuje moji pomoc denně.Plotýnka je prý posunuta o 0.4mmJe možné, aby se vrátila zpět třeba cvičením, nebo podobnými postupy.Teď beru léky na bolest, protože mám přichůzi takové bolesti, že se začnu celá klepat,nohy mi vypoví službu a musím si sednout, což není taká´é nic moc, protože po usednutí mám bolesti ještě větší a ustanou až po chvíli. Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti jež popisujete mi přijdou poměrně závažné, doporučovala bych konzultaci neurochirurgem, zda je Váš nález ještě možno léči pouze rehabilitací a medikamentosně, či zda bude nutna i chirurgická intervence.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: