Ustoupení předkožky při erekci

Chtěl bych se zeptat, zda je problém, když při erekci předkožka kryje žalud a i během masturbace neustoupí nastálo, ale odkrývá a zakrývá žalud stále dokola. Je to normální, nebo by měla ustoupit a je třeba to nějak řešit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Popis je sice poněkud nejasný,ale zdá se že je vše normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: