Útvar na ultrazvuku

Dobrý den, chci se zeptat, je možné, aby byl nádor vaječníku pohyblivý, to znamená, že se objeví pouze v určitou chvíli ? Lékaři u mě pozorují útvar o třech centimetrech, nicméně se rozhodli ho nazývat střevními kličkami. I na CT vyšetření byl ale objeven, což znamená, že se jedná o něco jiného. Gynekolog říkal, že to v určitou chvíli vypadá jako nádor, ale poté se to celé začne hýbat. Tak bych se pouze chtěla zeptat na Váš názor :) Hezký den přeji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nádory jsou solidní struktury a nehýbou se.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: