Užití dafneginu v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda užití Dafneginu vag.globulí není v 9t. těhotentsví nebezpečné. Pan dr. mi je předepsal, ale na přibalovém letáku je napsáno, že se užití nedoporučuje, může to nějak negativně ovlivnit plod? díky za odpověď Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lokální terapie je bezpečná a nemusíte se obávat poškození plodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: