Klion d 100

Dobrý den, dostala jsem na mykozu od gynekologa Klion D 100, ktery prave dobiram. Pouzivam vsak jako antikoncepci Pharmatex gel. Po kolika dnech, po dokonceni lecby, mohu zacit opet Pharmatex spolehlive pouzivat (tak, aby nekolidoval s Klion D 100)? Dekuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Evo! Dal bych tomu alespoň 2-3dny, pokud nebudete cítit obtíže. Do té doby ale můžete souložit s kondomem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: