Úzká předkožka a nestojící penis

Je mi 16 let a již delší dobu jsem si všiml, že při erekci mi předkožka nejde stáhnout přes žalud dolů ´. Bohužel to není jediný problém. Když jsem vzrušený tak se mi penis "nepostaví", jen se zvětší a ztvrdne. A je zrátka celý takový trochu zahnutý. Zatím jsem to nijak neřešil, ale uvědomil jsem si, že se b udu muset na někoho obrátit. Myslíte,že by se tento problém měl vyřešit co nejdříve a že by to vyřešila nějaká operace a penis by potom normálně stál? Mockrát děkuji za odpověď. S pozdravem Petr

Odpověď odborníka:

Záleží na okolnostech. Pokud kvůli tvaru penisu nebo kvalitě erekce nejste schopen pohlavního styku, tak by bylo vhodné vyšetření a zákrok. Stejně tak pokud se zakřivení zvětšuje.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: