Úzkost

Dobrý den,minulý rok mi jsem začala brát antidepresiva na úzkost. Po roce jsem chtěla vysazovat,neboť plánujeme druhé dítě,ale nešlo to.Pořád se mi vrácely návaly úzkosti.Teď beru sertralin 100mg ráno a chtěla bych se zeptat,zda to nemůže nějak uškodit dítěti?Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Příbalový leták přímo těhotenství jako kontraindikaci neuvádí,ale bude vhodné konsultovat tento problém s Vaším psychiatrem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: