Úzkostná porucha

dobry den,byla mi diagnostikovana uzkostna porucha,ktera me trapí 3roky-ale už se ozvala dříve před 10roky-celodenní pomotavaní v hlave,bolesti na hrudi,ale i zvyšena teplota 37,2.uzavřeno obvod.lekařem vyčerpaní.ted to začalo po porodu-před 3roky-pomotavaní v hlave-takovy pocit,ktery ani neumim popsat,zhoršeny zrak-unava očí,bolesti na hrudi,brnení rukou přes noc pak se přidalo,špatny spanek-nekdy když jsem usínala jsem mela pocit jako bych se nekam propadala a nakonec se přidal pocit,že omdlím-že zkolabuju,strach ze smrti-to vše se tahne po cely den obehala jsem komplet kardio,x-krat odbery,sono břicha,neurologie,magnet rezon mozku a krční pateře,ct mozku,zacala jsem ad-escitalopram,zoloft,valdoxan-po všem mi bylo jeste huře,ted zkoušim bez ad,ale budu zkoušet terapiivše co me dříve bolelo-na hrudi,v ledvinach atd..pomalu odešlo-protože jsem se začala soustředit jen na ten pocit omdlení..zustalo mi to pomotavaní v ty hlave,ten zrak a nekdy ten pocit na to omdlení,uzkosti-jsou také v menší míře.chtela bych se vas zeptat,jestli mi opravdu tahle porucha muže zpusobovat to každodenní motaní v ty hlave-už jsem z toho zoufala..nemívam žadny ataky-jako že by to přišlo a zas odešlo,tohle je po cely den.po tom porodu jsem se začala i bat o díte,sebe a rodinu,furt jsem si hledala na netu samí nemoci-ktery na me pasujou.vždycky jsem chtela byt perfektní-navařeno,upečeno,uklizeno,ale po nocích jsem brečela,že už nemužu,pak jsem i začala špatne spat.nechci začít brat ad-myslíte,že bych to co by mi dali ty ad,mohla čerpat třeba-autogenní trenink,terapie,nebo neco,co by jste mi poradila?jinak v detství-tatka hodne pil a ja jsem to hodne prožívala-hadky,opčas jsem si musela i před mamku stoupnout,aby ji neuhodil ani nevím jakou uzkostnou poruchou trpím....dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Lenko. Budete li chtít,mohu Vás navigovat jinou cestou než jste dosud šla. Já léčím pacienty bez medikace. Má práce spočívá nikoliv v užívání tablet ale ve vzájemné důvěře a blízkosti dvojice- terapeut-pacient. K tomu,abych Vám pomohl bez medikace je třeba Váš souhlas. Jsem přesvědčen,že pro tuto alternatívní cestu jste velmi dobře vybavena. Pokud se rozhodnete kladně, napište mi na mens-sana@seznam.cz Rád Vám pomohu. Vřele Vám děkuji za důvěru a těším se,že mi napíšete. Mávám Vám z MOravy Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: