Uzliny

Dobrý den, již několik let mám zvětšené uzliny na krku, byla jsem na ultrazvuku, ORL v normě, krevní testy také. Delší dobu pociťují zadýchávání se při malé zátěži,při mluvení, bušení srdce, bolesti v nohou(pulzování, tlaky).Ptala jsem se svého praktického lékaře, jak se bude postupovat a řekl mi, že se budou uzliny sledovat, popř. se vyříznou a pošlou na histologii. Je možné, že se jedná o nádory? Pokud ano, jakto, že se s léčbou jedná tak pomalu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s ohledem na vámi uvedená provedená vyšetření jsou nádorově změny uzlin nepravděpodobné.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: