Uzliny a palení

  • Dotaz od: Tsvetomira
  • Publikováno: 22.11.2015
  • uLékaře.cz

Dobry den, uz to mam dlouho,a strasne me to trapi v prace.Vlevo dolu v podbrišku na par mist a jeste v trisle na leve strane nahamatam uzlinky,ktere kdyz jsou podrazdeni zacinaji palit a hrozne pichat,vcera jsem kvuli tomu nespala v noci.Ted momentalne chodim na neurologicke vysetreni ,protoze mam nejasny bolesti zad a jen jsem se chtela optat jestli to muze mit s tim neco spolecne ,kdyz jo tak jestli mam znovo zajit na tu neurologii,a kdyz ne tak k jakemu specialistovi mam zajit.Uz je to strasne neprijemni...

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, s bolestmi zad to může a nemusí souviset. Pokud máte zvětšené uzliny, chtělo by to laboratorní vyšetření - krevní obraz s diferenciálem, případě serologické testy na některé infekce (boreliosa, toxoplasmosa atd.). V tom by Vám měl poradit Váš praktický lékař. Dále dle výsledků. Někdy je třeba i uzlinu vyjmout a poslat na histologické vyšetření.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: