Varixy a displazie

Dobrý den, můj gynekolog mi doporučil císařský řez z důvodu rozsáhlých varixů dělohy a také problémy s kyčlemi po 1. spont. porodu(zjištěna displazie acetabuli 1, utr.v.s., dále neustálé problémy s křížokyčelním spojením a blokací nervů. Co by se mohlo stát při normálním porodu? Kamarádka prodělala řez před 3 měs. a má nad jizvou vystouplinu (převis?), i když je na váze před těhotenstvím. Tyto převisy po řezu časem zmizí? Děkuji

Odpověď odborníka:

Jestiže vám gynekolog doporučil císařský řez, je to z toho důvodu, že se obává vážných komplikací při normálním porodu - prasknutí varixu s následným krvácením, poškození pohybového aparátu, zhoršení blokád a bolestí. Kosmetické následky jsou v tomto případě zcela zanedbatelné ( a vůbec nemusí nastat) a lze je ev. do budoucna řešit plasticky.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: