Vbočený palec

Minulý rok jsem byla na operaci vbočeného palce, ale mírné bolesti (v některé obuvi) pořád přetrvávají. Je možné tyto bolesti alespoň nějak zmírnit nebo se jich úplně zbavit? Nedávno jsem se dočetla, že vbočený palec může souviset s dysfunkcí štítné žlázy, je na tom něco pravdivého? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vbočený palec v žádném případě nesouvisí s postižením štítné žlázy. Operací palce je celá řada a záleží, která byla provedena a hlavně v jakém stavu je kloubní plocha. Budou-li potíže trvat je nutné provét nový rtg snímek a dle jeho výsledku zahájit eventuální rehabilitaci. Nová oprace se provádí jen zřídka

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: