Vbočený palec

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, když mám vbočený palec u nohy, abych měla od toho silné bolesti zad, slabost v nohách a podlamování nohou? Je pravda, že mám posunutou ploténku, takže bolesti mám od toho. Ale tu slabost v nohách a podlamování, nemůže to být od toho palce? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ne od vbočeného palce tyto potíže nejsou. Jedná se o místní nález, který má samozřejmě vliv na odvíjení chodidla. Jinak je souvislost s nálezem na bederní pateři ve vašem případě nejpravděpodobnější.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: