Vdechnutí výparů ze sava proti plísním

Dobrý den, pane doktore, je nějaká možnost poškození plodu, pokud jsem v 9 tt a pokud jsem šplíchala na kachličky savo proti plísním? Okna byla otevřená, ale savo jsem stále cítila, cca jsem se v místnosti pohybovala asi 10 minut, ale snažila jsem se často chodit k oknu k čerstvému vzduchu. Předem děkuji za odpověď, Eva

Odpověď odborníka:

Buďte zcela bez obav, takto krátká expozice nemohla mít žádný negativní dopad na graviditu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: