Velká citlivost žaludu

Dobrý den pane doktore ,chtěl jsem se Vás zeptat na problém který mám asi od minuleho roku (srpen ,září ) s přítelkyní jsme měli menší problém s mykozou a v lékárně mi poradili mast Clotrimazol AL 1% a po něm mám pocit ze větší citlivosti žaludu a při pohlavním styku necítím takovou vzrušivost a tím nemohu dosáhnout orgasmu lehce jak dřív protože mám žalud hodně přecitlivělý ,při přetažení předkožky přes žalud to jako lehtá a zároven jakoby drhne nevím jak to popsat ,může mít vliv na to tento krém ,myslím že na letáku něco takového píšou ale nevím jestli je to z toho ??? prosím vás o radu co se s tím da dělat ,děkuji moc za odpověd S pozdravem Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zánětlivé změny a stejně tak i aplikace léčivých mastí může dělat změny citlivosti. Nic moc s tím nenaděláte. Někdy může něco odhalit vyšetření kožním lékaře.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: