Ventolin inhaler v těhotenství

dobrý den,jsem ve 20-tém týdnu těhotenství a jsem astmatik,mohu nadále užívat bez problémů ventolin inhaler???lékař mě předepsal při event. dušnosti inhaler alvesco,ale nemá na mě téměř žádný učinek,děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, raději se poraďte o užívání Ventolinu s lékařem, který Vás dlouhodobě sleduje, co se týká astmatu. Zejména je to nutné, pokud užíváte Ventolin často (denně nebo vícekrát týdně) nebo pokud ho nyní potřebujete užívat častěji než dříve. Obecně není Ventolin v těhotenství kontraindikován (není zakázaný).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: