Virový zánět

Pred čtyřmi dny jsem mel chripku (teplota, ryma, bolest v krku) ted po ted čtyřech dnech me stale kapku boli v krku a v zadu v ustech mam male takove puchyrky. Odezni to samo nebo mam navstivit lekare pro nejaky leky? Dekuji

Odpověď odborníka:

Filipe, jsou to známky virového zánětu nosohltanu, na symptomatické léčbě by mělo vymizet samo, dopřejte tělu ještě několik dní klid, pak rekonvalescenci, týden po léčbě nesportujte. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: