Vpáčená bradavka

Dobrý den. mám 15 let a mám vpáčenou levou bradavku. Někdy,např když mi je zima,vyleze ale jen tak napul,ale někdy jakoby tam vubec nebyla. Chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaké cvičení,které by mi pomohlo,nebo mám jen prostě počkat až vyleze sama? Mám i přítele a až by jsme zašli trochu dál,jestli teda víte co tím myslím,tak uvažuju o antikoncepci a tak jsem se teda chtěla ještě zeptat,kdybych brala antikoncepci jestli by bradavka vylezla? Předem moc děkuju za odpověď! Hezký den. :)

Odpověď odborníka:

Vpáčená bradavka není žádné neštěstí, antikoncepcí se stav rozhodně nezmění můžete zkusit takzvanou gymnastiku prsních bradavek, jejich jemné masáže, ohleduplné popotahování kombinované se střídavou aplikací studených a teplých obkladů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: