Vtíravé myšlenky o homosexualitě

Dobrý den paní doktorko. Mám na vás dotaz. Vždy mě vzrušovalo heterosexuální porno ve kterém jsem se soustředil spíš na tělo té dívky. Nebo když neonanuju u porna tak si představuju že mám sex se spolužačkou. Často se mi stává třeba ve škole , že se mi na první pohled líbí kluk. Ale když si třeba prohlížím fotku, kde je vyfocený on a zkouším nad ní onanovat tak ani v průběhu onanie nedostávám skoro vůbec erekci, nebo když si skouším představit sex s klukem tak mi taky skoro vůbec netvrdne a nebo až třeba po 6 minutách a to jen velmi slabá. Ale sexuální fantazie mám při onanii že mám sex s holkou, ale v té představě musím být i já. Ale když se třeba dívám na porno , kde jsou lesby , nebo jen jedna holka která se sebeuspokojuje tak erekci nemám. Rád bych zažil první sex s holkou , ale bojím se že se mi nestopoří penis. A ještě jeden dotaz četl jsem na internetu články a je jich tam čím dál tím víc že homosexual může mít i několikrát denně sex se ženou i sní mít dítě a takžei bezproblémovou erekci. Může to být pravda? Prosím můžu být homosexual podle toho co jsem vám tu napsal. Já doufám že gay nejsem. Děkuju předem za odpověď . Prosím odpovězte ještě dnes.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stejně jako naše tělo se vyvíjí, tak se rozvíjí i naše sexualita především v období adolescence. Sny nebo přesdstavy mít styk s dívkou nebo s chlapcem nebo s oběma není patologické. Záleží i na vlivu jjeich jádrové rodiny v jakém rozmezí o sexualitě hovořili. Muži dosahují vzrušení, tzn erekci většinou rychleji než ženy a stačí jim k tomu třeba jenom porno časopis nebo i jenom představa sexu. Mladý muž, který má erekci při představě styku se ženou má většinou i vyjímečnou přestavu styku s mužem. Problém je v tom, že to muže vyděsí zda nejsou homosexuálně zaměřeni, kvůli možnému nepřijetí společností. Tak se může stát, že se gay ožení s ženou a má s ní vlastní potomky. Potom může své touhy tajit nebo vyhledávát příležitostné styky s rizikem přenosu pohlavních chorob. Dost mužů, kteří mají první styk s dívkou má obavy, že nebude mít dostatečnou erekci a tím více se bojí, že ženu neuspokojí, ale většnou čím více to bude zkoušet, tím obavy budou slábnout a oba partneři budou uspokojeni. Dříve byla homosexualita považována za duševní nemoc, proto se téměř "nevyskytovala", dnes je však považována za životní styl a homosexuálové jsou platní spoluobčané této společnosti. Homosexuálové se již rodí a záleží jen na nich, zda to přiznají nebo to chtějí skrývat před svým okolím. Přeji hezký den

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: