Vyndání nosní mandle 2 letého synka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou rizika vyndání nosní mandle a jaká metoda je lepší? Můj 2 letý synek měl od ledna do začátku dubna už 4x zánět ouška, vždy k rýmě, ikdyž má očkování synflorix. Ušní lékařka nám doporučila vyndání nos. mandle pod narkozou v Kladně. Děkuji moc za odpověď Netopilová V.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejlepší bude, pokud možnosti a rizika proberete s ORL specialistou. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vyndání nosní mandle 2 letého synka | Od: Veronika Netopilová | 10.5.2012 17:32
Dobrý den, děkuji za odpověď ale čekala jsem od vás vlastní názor nebo zkušenost, odpovědí jste mi ničím nepomohli.
Samozřejmě jsem rizika i ostatní probrala s ORL ale více názorů víc napoví.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x