Vyndání šroubu z kolene po plastice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, před 12 lety mi dělali plastiku předního křížového vazu. Teď mě všichni děsí, že šrouby se z kolene měli dávno vyndat, což mi nikdo neřekl. Je pravda, že se mi na kloubu dělá zatím malá boule, což mi od laiků bylo řečeno, že ten šroub obrůstá kostí a že by mi to měli obrousit. K ortopedovi chodím už jen zřídka, jelikož mě nic netrápí. Chtěla bych se tedy jen zeptat, jak je to tedy s těma šroubama. Děkuju moc za odpověď Šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Věřil bych spíše lékařům, šrouby jsou obvykle ukryty hluboko v kosti a není je třeba vyndavat. Pokud máte pochybnosti navštivte lékaře a ten na rtg snímku zjistí přesnou polohu šroubů

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: