Vynechaná hak + vzatý postinor , ale nedostavilese menstruace, kdy měla..

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat : omylem jsem vynechala prášek HAK(Yadine), nicméně po pár dnech (v sobotu) jsem na toto nedopatření zapomněla a měla nechráněný pohlavní styk, 2dny poté (pondělí) jsem projistotu užila Postinor. Sedmidenní pauza, kdy neberu HAK a mám dostat menses mi začala v neděli, poté v podělí jsem užila Postinor. Obvykle při 7-denní pauze HAK dostanu menses do 3-5 dnů, nicméně menstruace se nedostavila. Jen mám trochu výtok a pobolívání břicha, zpozdila se mi mestruace kvůli velkému množství hormonů v těle a můžu být v klidu nebo jsem těhotná, když se menstruace po Postinoru nedostavila? Test je zatím negativní.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o vliv Postinoru vyčkejte týden a pokud se menses nedostaví zopakujte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják
Články: Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják
Bakterii Helicobacter...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lymeská borelióza může zaútočit opakovaně
Články: Lymeská borelióza může zaútočit opakovaně
Lymeskou boreliózu je sice...
Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Články: Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Rakovina gynekologické...
Dieta při ulcerózní kolitidě musí být ušitá na míru
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: