Vyrážka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato vyrážka může znamenat že jsem HIV pozitivní , jelikož jsem pracoval v nočním podniku za barem. Samozřejme sem s nikým tam sex neměl jen jsem znepokojen .... Další příznaky nepozoruji jako puchýřky v ustech, noční pocení a pod.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie jde o ekzém, ve vašem případě infekci HIV vylučuji.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x