Vyrážka, vred

Na penise sa mi objavila vyrážka-vred. Može ísť o pohlavnú chorobu? Može to byť syfilis??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano mohlo by se jednat o první stadium syfilis. Nechte se co nejdříve vyšetřit na dermatovenerologii nebo u svého praktického lékaře, který Vám může nechat odebrat krev. Vřed se může zhojit a nemusíte cítit žádné potíže. Mohlo by se samozřejmě jednat i o jiný druh choroby, ale je nutné provést vyšetření. Onemocnění je infekční a nesmíte mít pohlavní styk. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: