Výrůstek pod kotníkem

Dobrý den, mám pod kotníkem výrůstek, na obou stranách nohy. Byla jsem na operaci ale ta mi to ještě zhoršila. Už mám 1 rok a půl po operaci a výrůstek je větší než byl předtím. Nebolí když si na něj šáhnu ale hodně mi závaží třeba v balerínkách nebo gumácích. Jelikož jsem milovnice koní, nosím gumáky skoro každý den. Mám jít ještě na re-operaci takže vlastně znova na operaci. Je to dobrý nápad? Bojím se, že se mi výrůstek potom ještě zvětší, a já se nebudu moct věnovat svému koníčku. Předem děkuji Naty 11 let

Odpověď odborníka:

Záleží , jaká byla histologie, tedy mikroskopické složení, předtím odstraněného výrůstku. Podle toho se chirurg rozhodne řešit opakovaný výrůstek, patrně o něco radikálněji a s přihlédnutím k onomu histologickému nálezu. Podle vašeho popisu se jeví, že operace je zřejmě na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x