Výrůstek po extrakci zubu

Tři týdny po vytržení 4 zubu nahoře se mi na okostici vytvořil tvrdý hrbol, který nemizí. dlouhé objednací lhůty u zubařů mi neumožní konzultaci, mám strach, co s tím nárůstkem bude dále. Měla bych jí na otisky pro částečnou náhradu, ale kvůli tomuto nárůstku to zatím odkládám. Bolí trošku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, útvar na kosti musí zhodnotit ošetřující lékař klinicky v ústech. Proto prosím neváhejte a navštivte ho.

MDDr. Michal Koudelný
MDDr. Michal Koudelný

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní klinika Dentario, Praha 4 - Michle

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Vyšetření prsu
Články: Vyšetření prsu
Vyšetření prsu je základní...
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: