Výrustek po předkožkou

Dobry den, jiz asi pred 14 dny jsem si vsiml, ze je semnou neco v neporadku, unava, zvysena teplota atd. No a nasel jsem si po obou stranach pod zaludem vyrustky jako na prilozene fotografii. Slecna se kterou jsem mel chraneny sex mi rekla, ze ma genitalni opar, tak jsem zacal pouzivat masticku herpesin, ale ani po tydnu uzivani jsem neshledal vetsi ucinky. Take jsem zaregistroval mensi vytoky behem dne.. moc dekuju za pripadnou radu, predpokladam, ze navsteva lekare je nutna, ale chci aspon tusit co mi je)) Dekuju))

Odpověď odborníka:

Ty výrůstky jsou s největší pravděpodobností kondylomata - virové bradavice pohlavně přenosné, dále asi budete mít i nějakou bakteriální infekci močového traktu (chlamydie??) - nejvhodnější by bylo podstoupit kompletní venerologické vyšetření a samozřejmě odstranění těch bradaviček.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x