Vyšetření ct

Mám jít na všetření CT břicha a dostala jsem antibiotika (bolesti v krku a kašel). Mohu toto vyšetření podstoupit ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření je možné teoreticky podstoupit, pokud však právě máte teploty a celkově vám není příliš dobře a vyšetření je odložitelné, je to na zvážení nejen vašem, ale i lékaře - rentgenologa, ten by měl být informován. V některých případech CT vyšetření je nutné vylačnění a vyprázdnění střev a zvláště u vyšetření břicha tomu tak bývá. Pak byste mohla mít problémy s užitím léků v pravidelných intervalech. Určitě se co nejdříve telefonicky spojte s pracovištěm CT a sdělte jim podrobnosti.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: