Vysetreni na orl

Dobrý den. Z rýmy mi zalehly uši . Jelikož to trvalo cca 5 den zašla jsem do nemocnice na ORL, kde mi lékař zjistil v uchu, že mám žlutou tekutinu, tak mi umrtvil ucho a píchl a odsal. Poté mi do nosu strčil po umrtvení zřejmě endoskop, který byl vážně nepříjemný a došlo k poranění jedné strany nosu a krvácení. Jde mi teď o to, že mi lékař měřil tympanometrem tlak v ušich a měla jsem v pravém podtlak, ale při tom jak mi to měřila se mi ošklivě Motala hlava bylo to dost nepříjemné. Levé bylo OK, ale právě mi způsobovalo zavrat. Jak je to možné? Může to souviset s tou rymou a zalehlymi uši?

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Jesy, uvedené obtíže mohou souviset s rýmou. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším ORL lékařem na kontrolních vyšetřeních, dokud potíže zcela nevymizejí. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Cítíte únavu? Možná vás zlobí játra
Články: Cítíte únavu? Možná vás zlobí játra
Pocity neschopnosti a...
Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Články: Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Máte lupénku a pozorujete...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Články: Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Štíhlí lidé mají většinou...
Když se z milování stane povinnost aneb Sex podle kalendáře
Články: Když se z milování stane povinnost aneb Sex podle kalendáře
Kdyby partnerství záviselo...
Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Články: Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Rýma je sice běžné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: