Vysetreni mozku

Dobry den,u me dcery 18 let je jiz dlouho podezreni na aspergeruv syndrom.Ma jit na vysetreni magneticke rezonance.Je mozne aby tento syndrom byl diagnostikovan pomoci tohoto vysetreni.Co toto vysetreni muze zjistit. Dekuji Libuse

Odpověď odborníka:

Dobrý den, NMR nejspíše jednoznačnou odpověd na to, zda to je či není A. syndrom nedá, ale musí být provedena kvůli vyloučení jiných možných příčin změn chování (a event.neurologických poruch) u vaší dcery. Vyšetření to není nijak nebezpečné, jen hluk a uzavřený prostor by mohly vaší dceři vadit. Informace o NMR hledejte např. zde: http://www.ulekare.cz/clanek/magneticka-rezonance-1019?search=magneticka&from=0 Dobré info o A. syndromu najdete ZDE: http://www.dobromysl.cz/scripts/detail.php?id=232 Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: