Výsledky uz vyšetření prsou

Dobrý den, pane doktore, v prse jsem měla takovou malou zatvrdlinu, moje gynekoložka mě poslala na ultrazvuk a takto to dopadlo: -mírně hrubší echotextura žlázového parenchymu oboustranně, char mastopathie, fibrodysplazie, lehčího st., bez prokazatelných změn ložiskových nebo infiltrativních, zejména vlevo okolí a axily bpn. Je to v pořádku? Taky jsem dostala od paní doktorky agnucaston, protože mám rok po porodu dlouhý cyklus a často špiním. Mohu lék užívat po výsledcích UZ vyšetření? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Je to běžný častý nález ,Agnucaston klidně můžete bez obav užívat. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: