Vyšší cholesterol

Dobrý den,chci se zeptat mám vyšší cholesterol 6.7,budu brát nějaké léky,jím zdravou výživu tak už nevím co budu jíst.Nyní prodělávám sřevní chřipku a v té době mi odebírali krev.Můžou být tyto problémy souvislost s vyšším choresterolem?Děkuji Hana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšší cholesterol by neměl mít souvislost se střevní chřipkou. Pokud se stravujete zdravě , jistě je ale pořád co vylepšovat, zakupte si třeba nějakou ze speciálních příruček pro stravování s vyšším cholesterolem a ve spolupráci s léky, které budete užívat, se můžete dopracovat k normalizaci jeho hladiny. Neztrácejte naději, v těle není nic neměnného. Dobrá kniha pro vaši inspiraci je např. na tomto odkaze: http://www.tridistri.cz/webshop/index.php?sec=detail&id=1271 Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: