Vystouplé bradavky

Dobrý den Je mi 16 let a užívám antikoncepci Mercilon.Poslední 2 dny mám vystouplé a citlivé bradavky,ale né bolestivé. Antikoncepci jsem nikdy nepřerušila a před týdnem jsem měla sex bez ochrany,který už jsem dřív bez ochrany měla a těhotná jsem nebyla.Hrozí,že bych mohla být těhotná teď? Nebo je to něčím jiným? Děkuji Tereza

Odpověď odborníka:

O graviditu se jednat velmi pravděpodobně nebude,bradavky mohou být podrážděny i novou podprsenkou či použitím jiného pracího prostředku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: